Átállás

Tisztelt Ügyfeleink!

Fejlesztéseink során legfontosabb szempontunk, hogy az Electra a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa ügyfeleinknek a mindennapi banki ügyintézéshez. Számos szabványos illetve egyedi fejlesztésű biztonsági komponens szolgálja a védelmet az illetéktelen behatolások, adatszerzések és visszaélések ellen.

Ezen biztonsági rendszer része az is, hogy az Electra Internet Bankinget csak bizonyos verziószám feletti böngészőkkel lehet használni.

A fentieket figyelembe véve ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. július 1-je után élesbe álló Internet Banking verziók már nem fogják támogatni az Internet Explorer 7-es verzióját, így a szolgáltatást ezzel a böngészővel ezután már nem lehet használni.

Az Internet Explorer 7-es verziója 2006. októberében (azaz lassan 9 éve) jelent meg. Az utolsó nagy frissítést 2007-ben kapta, időközben pedig megjelent az Internet Explorer 8-as, 9-es, 10-es és 11-es verziója is. (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer_7)

Az IE 7-es verzióját a tavaly év végi statisztikák szerint a netezők 0,13%-a használja (http://www.rankings.hu/hu/rankings/web-browsers.html), így ez a szigorítás várhatóan nem fog fennakadást okozni az ügyfeleknek.
 

Fókusz Takarék


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okok miatt a tegnapi napra tervezett betöltés nem került végrehajtásra.

 

 

A betöltés új időpontja 2014.03.06 (csütörtök) 18:00

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a betöltést követően, megváltozik a belépési felület.

 

A változásról a mellékelt dokumentumban találnak képernyő képeket. Ügyfeleik újabb értesítésig, kizárólag a bejelentkezési jelszó használatával tudnak az EIB felületre lépni.

A dokumentum a Vica alkalmazásról is tartalmaz tájékoztató jellegű információt, azonban a teljes funkcionalitásról, csak a pilot üzem befejezését követően küldünk tájékoztatást.

 

Szíveskedjenek ügyfeleiket értesíteni a betöltés új időpontjáról, valamint a bejelentkezési felület változásáról.

 

Megértésüket köszönjük,

NetBank tájékoztató

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...