Fókusz Takarék

Támop - Magyar értéket teremtünk európai támogatással

Támop - Magyar értéket teremtünk európai támogatással

image

A Fókusz Takarékszövetkezet 50 évvel ezelőtt kezdte meg működését. Ez idő alatt számos változáson ment keresztül a világ és vele együtt pénzintézetünk is. Sok jó dolog azonban változatlan maradt. Családias, segítőkész légkör várja nap, mint nap ügyfeleinket. Kizárólag magyar tulajdonban lévő pénzintézetként öt évtizede első számú feladatunk, hogy pénzügyi lehetőségeinkkel segítsük a régióinkban élők életét. Napjainkban ezek az értékek ismét felértékelődnek. A gazdasági válság hatására az emberek újra vágynak a biztos, nyugodt, jól ismert háttérre. Figyelemmel kell lennünk a világ és főként hazánk lakosságának és gazdasági szereplőinek igényeire és ennek megfelelően kell alakítanunk szolgáltatásainkat. Ma már nem csupán a városokban, hanem a kisebb településeken is rendelkezünk valamennyi modern pénzintézeti szolgáltatással. Az évek során végbement változásokhoz a pénzügyi kultúra fejlesztésének elkötelezett szereplőjeként nem csak ügyfeleink igényei növekedtek, hanem kollégáink tudása is gyarapodott.

2008. őszétől 57 kolléga részesült az Informatikai felzárkóztatás és nyelvi alapképzés a Fókusz Takarékszövetkezetnél (TÁMOP-2.1.5-07/1) néven meghirdetett, az Európai Unió átal támogatott és az Európai Szociális Alap által társfinanszírozott képzésében. Ennek keretében munkatársaink számítástechnikai (ECDL) és angol nyelvi oktatásban részesültek. A oktatással Takarékszövetkezetünk szeretné, hogy alkalmazottai képzettebben állhassanak ügyfeleink szolgálatára és ezáltal ők maguk is sikeresebbé válhassanak.

Hiszünk abban, hogy az öt évtizedes tradíciók tisztelete, a tapasztalat és korunk modern elvárásainak megfelelő felkészültség mindannyiunk számára értéket teremt.

Itthon vagyunk, értéket teremtünk!

Projekt neve: Informatikai felzárkóztatás és nyelvi alapképzés a Fókusz Takarékszövetkezetnél (TÁMOP-2.1.5-07/1)

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Fókusz Takarék, 6133 Jászszentlászló, Alkotmány u. 2/a, 06/77/492-076

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

ESZA Kht, tel:061/273-4250

Kapcsolódó hivatkozások:

 

Humánerőforrás-fejlesztési operatív program


ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...