Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles az igénybe vett szoláltatásokat és számlát ZÁROLNI.

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:

Tájékoztató a Kötelező Ügyfél átvilágítás rendjéről 2018.12.01-től
Tájékoztató természetes személy ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról
Tájékoztató Jogi személy,Jogi személyiséggel nem rendelkező ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról

Üdvözlettel:
FÓKUSZ Takarékszövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Fiókok összevonása és nyitva tartás módosítás tájékoztató

Fiókok összevonása és nyitva tartás módosítás tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk Önt, hogy 2019. január 21-től több Fiókunk összevonásra kerül, vagy nyitva tartása módosul.

(Postai Ügyféltájékoztatóinkban 2019. január 01. szerepel. A dátum módosítás annak érdekében történt, hogy a 2019. év eleji nyugdíj kifizetéseket és betétkönyv kamatbeírások kivitelezését támogassuk.)

 

A Takarékok közössége 2013-ban egy olyan utat jelölt ki maga előtt, mely mindannyiunkat elkötelezett a minőségi pénzügyi szolgáltatások mellett. Számos meghatározó lépést tettünk már annak érdekében, hogy az Önök érdekeit szolgálva, kiemelt célunkhoz egyre közelebb kerüljünk. Ezen útnak megkerülhetetlen mérföldköve, hogy Takarékunk egyes fiókjai összevonásra kerüljenek, vagy nyitvatartási idejüket módosítsuk, a hatékonyabb működés és a hosszú távú ügyfélelégedettség érdekében. A módosításokról  komplexen az alábbi táblázatban tájékoztatjuk Önöket.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a változás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon minden érintett Ügyfelünk számára. Bízunk abban, hogy szolgáltatásainkkal a megjelölt Fiókunkban, vagy más, a közelben található egységünkben, továbbra is támogathatjuk Partnereink pénzügyi céljait.

 

Ügyfeleinknek a korábban kötött megállapodással/megállapodásokkal semmilyen teendője nincs, az/azok változatlan feltételekkel működnek a jövőben is. Elektronikus csatornáink továbbra is rendelkezésére állnak változatlan formában.

 

Intézkedésünk hosszú távú célja, hogy a tőlünk megszokott szakértői kiszolgálást, versenyképes kondícióinkat, minőségi környezetben tapasztalhassák meg Ügyfeleink.

 

Kérdés, érdeklődés esetén kérjük, keresse fel munkatársainkat a megadott telefonszámon, vagy tájékozódjon holnapunkon, mely a  www.fokusztakarek.hu címen érhető el.

 

Megértését és együttműködését köszönjük!

 

Fókusz Takarék

 

 

2019. január 21-től a következő Fiókjainkat érintő  változásokat az alábbi dokumentumban tekinthetik meg:

 Fiókok összevonása és nyitva tartás módosítás 2018.12.04.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                              

Hirdetmények