Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VISA kártyatársaság tervezett karbantartást végez 2018. szeptember 19-én 04:00 –05:30 óra között, valamint 2018. szeptember 25-én 04:00 – 05:30 óra között.

A karbantartás ideje alatt a VISA kártyákkal, a nem saját ATM és POS eszközön végzett tranzakciókban akadozás várható.

Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel
Fókusz Takarék

Forint alapú személyi kölcsön ingatlan fedezettel

Információs telefon: 06-76/900-190


A Személyi kölcsön ingatlan fedezettel hitel szabadon felhasználható lakossági kölcsön, melyet ingatlan fedezet mellett lehet igénybe venni. THM:6,15%

A Személyi kölcsön ingatlan fedezettel hitel szabadon felhasználható lakossági kölcsön, melyet ingatlanfedezettel igényelhetnek a havi rendszeres jövedelemmel rendelkező nagykorú természetes személyek. Előnyös, mert gyors a hitelbírálat, nem feltétel a bankszámlamúlt, nincs maximális kölcsönösszeg határ.

 

Fedezet: ingatlanra alapított jelzálogjog, készfizető kezes jövedelme.
A kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok:

 

  • Kölcsönigénylő
  • Munkáltatói jövedelemigazolás a kölcsönigénylők és a kezesek részéről is
  • Nyugdíjas igénylő és kezesek esetén: nyugdíjas igazolvány vagy a NYUFIG hivatalos tájékoztató levele a tárgyévi nyugdíj összegéről és nyugdíj szelvény vagy a nyugdíj jóváírását bizonyító bankszámlakivonat, vagy banki igazolás
  • Egyéni vállalkozó és őstermelő igénylők esetében NAV által kiadott jövedelemigazolás és „nullás" adóigazolás, adóbevallás.
  • Információs adatlap ügyfélminősítéshez kezesek és dologi adósok esetén.
  • Ingatlan fedezet esetén 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, továbbá térképmásolat vagy társasházi alapító okirat az ingatlan típusától függően (A tulajdoni lap és térképmásolat kedvező Takarékszövetkezetnél.)
  • Egyéb dokumentumok az egyedi hitelbírálat függvényében.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények