Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles az igénybe vett szoláltatásokat és számlát ZÁROLNI.

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:

Tájékoztató a Kötelező Ügyfél átvilágítás rendjéről 2018.12.01-től
Tájékoztató természetes személy ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról
Tájékoztató Jogi személy,Jogi személyiséggel nem rendelkező ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról

Üdvözlettel:
FÓKUSZ Takarékszövetkezet

Internetbank

Nincs ideje? Nem szeret sorba állni?

Ebben a felgyorsult világban az idő is pénz! Nincs ideje, vagy nem szeret sorba állni? Otthonról gyorsan, biztonságosan és kényelmesen szereti ügyeit intézni? Mi sem egyszerűbb ennél!

Vegye igénybe internetbank szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az összes olyan pénzügyi művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

 

Lekérdezheti számlaegyenlegét, nyomon követheti bankszámlájának forgalmát, otthonról intézheti átutalásait, postai csekkbefizetését, betétlekötéseit, rögzítheti és módosíthatja rendszeres átutalási megbízásait.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2011. január 21-től statikus jelszóval már nincs lehetőség Internetbank szerződéseket kötni, vagy dinamikus jelszót statikusra módosítani.

 

A meglévő statikus jelszavakkal kötött szerződéseket dinamikusra kell cserélni, a szerződésmódosítás díjmentes.

 

A dinamikus jelszóra való áttérés a biztonság fokozása, valamint a szolgáltatási kínálat bővítése érdekében történik.

 

Dinamikus azonosítás esetén, megbízás beküldése előtt az aláírási gomb megnyomására egy automatikusan generált, véletlen számokon alapuló SMS jelszót kap a felhasználó a mobiltelefonjára. Ezt kell begépelnie a weboldalon és csak így küldheti be a megbízásait.

 

A dinamikus jelszó a statikusnál még nagyobb biztonságot nyújt, hiszen véletlenszerűen generált számsor, ami a felhasználó saját telefonjára érkezik, és adott ideig érvényes.

 

Az Internetbank szolgáltatással kapcsolatos díjtételek megtalálhatók a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetményben.

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Az alábbi néhány mondatban szeretnénk tájékoztatni Önt, az internetbank szoftver cseréjével kapcsolatban.

Takarékszövetkezetünk új NetBank szolgáltatást vezet be, mely arculati és kezelési változásokat is jelent.

 

Az Ön felhasználó neve/azonosítója NEM fog megváltozni. A jelszavát 2012. 06. 28-án reggel SMS-ben fogjuk megküldeni vagy a +36/30/3444332-es vagy a +36/70/9000666-os telefonszámról. A jelszavát az első belépés alkalmával meg kell változtatnia. Az új jelszónak az alábbi követelményeknek kell megfelelnie: Minimum 5 karakter hosszú, tartalmaznia kell legalább egy nagybetűt, egy kisbetűt, és egy számot. A Netbankban elmentett sablonok migrálásra kerülnek.


Amennyiben az Ön aláíráshoz használt jelszava megegyezik a belépéshez használt jelszavával, az Ön számára is SMS-ben fogjuk megküldeni a belépéshez szükséges jelszót. Ha a szerződéskötéskor nem került rögzítésre a Netbank rendszerben az Ön telefonszáma, nem fogunk tudni küldeni Önnek új jelszót. Ebben az esetben kérjük, 2012. 06. 28-án keresse fel számlavezető fiókját és adja meg mobil számát. Az új internet bank programban a későbbiekben valamennyi ügyfelünk esetében a tranzakciók aláírása, csak a Takarékszövetkezet által SMS-ben megküldött jelszóval lesz lehetséges.

 

A jelenleg használt Netbank rendszer 2012. 06. 27-én 16:00-kor kerül leállításra, míg az Electra Internet Banking rendszer 2012. 06. 28-án reggel 8:00 órától lesz elérhető. Belépni a fokusztakarek.hu oldalról lehet, az eddigiekhez hasonlóan.

 

Az új felületen elérhető a teljes felhasználói kézikönyv. Amennyiben a belépéssel, vagy a kezeléssel kapcsolatosan kérdése, kérése van, kérjük keresse számlavezető kirendeltségét.

 

Köszönjük szíves megértését és türelmét.

 

Tisztelettel:
Fókusz Takarék

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények