Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles az igénybe vett szoláltatásokat és számlát ZÁROLNI.

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:

Tájékoztató a Kötelező Ügyfél átvilágítás rendjéről 2018.12.01-től
Tájékoztató természetes személy ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról
Tájékoztató Jogi személy,Jogi személyiséggel nem rendelkező ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról

Üdvözlettel:
FÓKUSZ Takarékszövetkezet
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Hiteltermékek
 4. AGRÁR HITELEK
 5. TAKARÉK TERMŐFÖLD VÁSÁRLÁSI KÖLCSÖN

TAKARÉK TERMŐFÖLD VÁSÁRLÁSI KÖLCSÖN

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által a „Földet a gazdáknak!” elnevezésű Program keretében árverés útján értékesített vagy az árveréssel érintett földrészletre vonatkozóan fennálló elővásárlási jog gyakorlásával megvásárolt 3 hektár feletti állami tulajdonú földrészletek vételéhez kedvező feltételekkel biztosítunk hosszú lejáratú kölcsönt.


Amennyiben Ön helyben lakó, földművesnek minősülő, magyar állampolgárságú természetes személy (őstermelő, egyéni vállalkozó, családi gazdaság) gyors hitelhez jutási lehetőséget kínálunk kedvező kondíciókkal, rugalmas törlesztési feltételekkel.

Milyen célokra vehető igénybe?

 

 • földművesek részére termőföld nyilvános árveréssel történő eladása esetére nyújtandó termőföld vásárlás finanszírozása
   

 

Kik vehetik igénybe?

 

 • 1 éves gazdálkodói múlttal (minimum 1 lezárt üzleti év) rendelkező földműves (egyéni vállalkozó, őstermelő)
   

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

 • a termőföld aukciós kikiáltási árának maximum 120 %-a lehet  
   

 

Saját erő mértéke: minimum az árverésen kialakult végső vételár 20 %-a

 

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

 • minimum 2 -  maximum 20 év  
   

 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

 • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os készfizető kezességvállalása
 • ingatlan fedezet felhatalmazó levél  más pénzintézetnél vezetett számlára
   

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Termőföld Vásárlási Kölcsön igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Takarék Termőföld Vásárlási kölcsön kizárólag a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények