Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles az igénybe vett szoláltatásokat és számlát ZÁROLNI.

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:

Tájékoztató a Kötelező Ügyfél átvilágítás rendjéről 2018.12.01-től
Tájékoztató természetes személy ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról
Tájékoztató Jogi személy,Jogi személyiséggel nem rendelkező ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról

Üdvözlettel:
FÓKUSZ Takarékszövetkezet

SMS

Érezze, hogy pénzügyei biztonságban vannak!

Amennyiben szeretné figyelemmel kísérni és biztonságosan intézni pénzügyeit, kérje SMS szolgáltatásunkat. Igénybevétele esetén telefonjára értesítést küldünk minden pénzmozgásról.

 

Az SMS szolgáltatás előnyös mindenki számára, aki azonnal tudni szeretné, ha számláján pénzmozgás történik. A szolgáltatás segítségével Ön minden tranzakcióról-legyen az készpénzes, vagy átutalás, terhelés, vagy jóváírás-azonnal információt kap telefonjára.

 

Önnek lehetősége van kiválasztani, hogy bankszámláján történő pénzmozgások közül melyről küldjünk értesítést, az alábbi értesítéseket kérheti igényeinek megfelelően:

 

  • Értesítés beszedésekről
  • Értesítés jóváírásokról
  • Értesítés költségekről, kamatokról
  • Értesítés terhelésekről
  • Értesítés fedezet összeghatár alá
  • Értesítés fedezet összeghatár fölé
  • Lejárat előtti figyelmeztetés


Segítséget jelenthet, ha bankkártyája elveszik, vagy ellopják, mert ha illetéktelen személy használni próbálja-akár sikertelenül is-Ön arról azonnal értesítést kap.

 

Az SMS szolgáltatás havi és tételdíja megtalálható a Vállalkozói forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetményben.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények