Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles az igénybe vett szoláltatásokat és számlát ZÁROLNI.

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:

Tájékoztató a Kötelező Ügyfél átvilágítás rendjéről 2018.12.01-től
Tájékoztató természetes személy ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról
Tájékoztató Jogi személy,Jogi személyiséggel nem rendelkező ügyfelek ismételt ügyfél átvilágításáról

Üdvözlettel:
FÓKUSZ Takarékszövetkezet

SIGNAL CÉGTÁRS

Társ az üzletben

MIÉRT AJÁNLJUK A SIGNAL CÉGTÁRSAT?
A kor követelményeinek megfelelő, kedvező díjszabású csomagokat dolgoztunk ki, amelyekből Ön a saját vállalkozása kockázataira tudja szabni biztosítását.
Új biztosításunkat teljesen digitálisan, egy gyors díjkalkulációt követően megkötheti – amennyiben a szerződési feltételeknek megfelel –, és a kötvény, illetve a fedezetigazolás is rendelkezésére áll egy gombnyomással. Így vállalkozása biztosítási védelme szinte azonnal életbe lép.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?
A SIGNAL CÉGTÁRS vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozások biztonságának megteremtésére ideális megoldás.
Érdemes a vállalkozás működése szempontjából a legkedvezőbb vagyon- és felelősségbiztosítást választania, ezért ajánluk a SIGNAL CÉGTÁRS biztosítást.

 

MIÉRT PONT A SIGNAL CÉGTÁRS?
✔ Három csomagból – Alap, Bővített, All Risks csomagból – tud rögtön fedezetet választani, melyekkel a legfontosabb vagyonbiztosítási kockázatokra kínálunk megoldást.
✔ A csomagokhoz kapcsolódó fedezeti palettából pedig testreszabott biztosítást állíthat össze.
✔ Legfeljebb 10 telephelyig megköthető, telephelyenként eltérő fedezetek, illetve önrészesedés választható.
✔ Gyors és egyszerű szerződéskötés, így több ideje marad más fontos döntésekre.

 

Kösse meg biztosítását pénzintézeti partnereink kirendeltségeinél! Pontos tájékoztatás, gyors ügyintézés, akciós kötési kedvezmények!
Szerződött partnereink listája elérhető: www.signal.hu 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények